De strategie

  • Luisteren, nuanceren, omkaderen, herdenken

Er zijn net zoveel strategieën als er projecten zijn.

U hebt een opdracht? Dan zullen we daar het gepaste antwoord voor zoeken, en dit zonder ook maar een stap over te slaan.

We analyseren eerst uw vraag en de hele context grondig zodat we u een relevant en geïntegreerd project kunnen voorstellen.

We analyseren de hele (markt)omgeving, maar ook de kern van uw vraag.

We moeten dus uitzoeken en begrijpen wie u bent, op welke behoefte uw verzoek inspeelt, wat uw doelstellingen zijn. We zullen uw verzoek in een ruimer kader plaatsen, de concurrentie analyseren, het waarom maar ook het hoe vatten. U moet de juiste boodschap via de juiste media tot bij de juiste doelgroep brengen. Een succesvolle strategie is ook een strategie die zichzelf in vraag stelt.

De respons van uw doelgroep hangt ervan af.

Onze doorgedreven ervaring in de sector geeft ons de kans om een geschikt strategisch proces te ontwikkelen en om verschillende richtlijnen uit te tekenen die elk momentum van het project of de verschillende stadia van voltooiing kaderen. Dankzij ons ervaren team, dat u een volledig scala aan vaardigheden biedt met onder meer wetenschappelijke journalisten, artdirectors…, beschikken we over een impactvolle knowhow met hoge wetenschappelijke eisen.

Creatie

  • In perspectief plaatsen, vernieuwen, indruk maken

We beweren dat we een creatief bureau zijn en dus zal de creatie een stuwende kracht zijn. Wij bieden u dan ook verfrissende en verrassende oplossingen aan. Zonder in te moeten boeten aan efficiëntie, uw identiteit en uiteraard ook zonder uw doelstellingen uit het oog te verliezen. We omarmen ook graag nieuwigheden zowel in onze samenwerkingen als in de visies en de geboden ondersteuning.

Artwork

  • De regels en de sector kennen, organiseren en vernieuwen

Wie zei daar dat medische communicatie saai is? Dat waren wij vast en zeker niet!

We kennen de regels en verleggen graag grenzen. Om dit alles waar te maken, kunnen we rekenen op een team vindingrijke, precieze en complementaire grafische ontwerpers. Zij bewijzen telkens weer hoe u met een beperkte vrijheid toch het resultaat ten volle kunt benutten.

Content

  • We omringen ons met competente medewerkers, met gevarieerde profielen, flexibele en ervaren professionals.

We zorgen voor gediversifieerde contentcreatie, van het schrijven van de wetenschappelijke content tot de copywriting voor de sociale media of de uitwerking van specifieke content gericht op de patiënten.

Een content die niet alleen verscheiden is, want we kijken er streng op toe dat hij ook precies, toegankelijk en relevant is. Dit alles kan dankzij onze ervaren copywriters en wetenschapsjournalisten. Maar er is niet alleen het maken van de content. We ondersteunen u ook bij het strategische proces rond de integratie ervan, zowel voor het internet, het drukwerk en als voor de visuele media.

Digital

  • Definiëren, publiceren, evalueren

U wenst uw digitale media te optimaliseren, de verschillende mogelijkheden te benutten en om uiteindelijk te investeren in de juiste middelen?

We helpen u graag bij het uittekenen van de digitale strategie, zodat die is aangepast aan:

  • uw doelstellingen (commercieel, zichtbaarheid, bekendheid, enz.)
  • uw doelgroep(en)
  • uw positionering
  • en dat er rekening wordt gehouden met de informatie van en over uw concurrentie.

We moeten uw bedrijf en product(en) door en door leren kennen, zodat we de diverse marketingtools optimaal kunnen inzetten en u zich tijdens de ontwikkeling ervan de strategie volledig eigen kunt maken.

Dankzij onze beheersing van de verschillende tools kunnen we er dan voor zorgen dat alle indicatoren op groen komen te staan, dat de traffic naar uw verschillende kanalen hoogkwalitatief is, dat uw doelstellingen en KPI’s worden behaald en dat uw ROI prima is…

SEO & SEA

Als het gaat om de zichtbaarheidsstrategie, dan zijn de zoekmachines nabij. Als u vandaag uw zichtbaarheid en dus bekendheid, wilt vergroten en gekwalificeerd verkeer naar uw verschillende media wilt laten vloeien, dan moet u weten hoe de zoekmachines werken en hun algoritmen vatten. We zullen u begeleiden en u effectieve strategieën voorstellen op basis van de essentiële hefbomen waarop SEO is gebaseerd: inhoud, techniek en netlinking.

De data

Geen digitale activiteit zonder data!

De analyses van de data en het gedrag van uw gebruikers zijn essentieel om een boeiende en originele digitale campagne op touw te zetten.

Dit zijn krachtige tools, maar regelmatige en diepgaande monitoring is nodig om hun volledige potentieel te benutten. Ze zijn ook de sleutel tot de voortdurende verbetering van de prestaties van de uitgevoerde acties en de voorgestelde oplossingen.

Deze monitoring maakt het ook mogelijk om uw KPI’s en doelstellingen te verduidelijken in het licht van de gewoonten en verwachtingen van uw gebruikers, zodat een vloeiende interactie mogelijk is en blijft tussen al deze verschillende informatie.

De e-mailings

Wij helpen u met uw e-mailcampagnes en dus bij de uitvoering van de belangrijkste eis in dit soort campagnes: kwaliteitsvolle, relevante, uitgebreide en geanimeerde content bieden. Geanimeerd, want niet alleen de achtergrond is belangrijk, maar ook de vorm. Wijn zorgen voor een content die op een verfrissende manier tot leven komt, waarbij we ons houden aan uw richtlijnen.

De contentstrategie

Dankzij een effectieve en kwalitatieve contentstrategie, die inspeelt op de problemen, noden en wensen van uw doelgroep, zal u een betrokkenheid met uw doelgroep kunnen opbouwen en de doelgroep(en) zo precies mogelijk bereiken. Door een kwalitatieve content bekomt u een duurzame en betekenisvolle relatie met uw doelgroep en groeit u voor hen uit tot een echte referentie. Uw merkimago wordt positief en blijvend gevormd en dit reikt u een geweldig platform aan waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie.

Video

  • Boodschap animeren, communicatie prikkelen en verspreiden

De kracht van een goed uitgevoerde audiovisuele boodschap moet zich niet meer bewijzen. Geluid en beeld vormen een uitstekende tandem. U wilt uw communicatie een boost geven? Uw boodschap beweging geven zodat ze in het hoofd van uw doelgroep blijft hangen? Wij bieden u een ruime waaier mogelijkheden om deze ambitie waar te maken. De animatie van uw boodschap kan in verschillende vormen. We hebben dan ook heel wat ervaring met het maken van animatiefilms, maar ook met de productie van korte, didactische of bewustmakingsfilms.

Van het script tot het eindproduct: Co-Agency helpt u bij het ontwerp, de opnames, postproductie, geluidsmix, stemmen, kleurcorrecties… Naast de technische knowhow bieden wij u een creatieve strategie door de filmpjes in hun omgeving te herpositioneren zodat we u concepten kunnen aanbieden die perfect aansluiten bij wat u echt nodig heeft, zonder uw beperkingen uit het oog te verliezen.